Detská posteľ SRDCE 200×90 cm – PW

Katalógové číslo: 4ab8fc8908d6

Ponuka zahŕňa:Detská posteľ SRDCERošt postelePOZOR ! V prípade postele 200×90 cena NEZAHŔŇA MATRAC. Matrac 200×90 s hrúbkou 10cm môžete ZAKÚPIŤ Bezpečnostná zábrana 90cm – ZDARMA!

247.4 s DPH

Doručenie do 5-10 dní

Popis produktu

Detská posteľ SRDCE je ďalším projektom pre našich malých klientov, ako aj pre ich náročných rodičov, ktorí hľadajú bezpečnú, pohodlnú a nadčasovú posteľ.
Túto posteľ ponúkame v rôznych veľkostiach z 18 mm laminovanej nábytkovej dosky a MDF dosky, dvakrát lakované certifikovanými a ekologickými vodnými farbami. Vzhľadom na to, že rodič často leží s dieťaťom, aby mu pomohlo zaspať, vyrobili sme rošt z borovicových lamiel priskrutkovaných po stranách postele, vďaka čomu vydrží aj zaťaženie až do 110 kg. V záujme bezpečnosti malých používateľov sa dbalo na to, aby sa odstránili ostré hrany a aby sa nahradili zaoblenými hranami, ktoré nepredstavujú nebezpečenstvo pre dieťa počas spánku a hrania na posteli. Ďalšou výhodou je skutočnosť, že posteľ je obojstranná, takže v závislosti od vybavenia izby je možné ju umiestniť napravo aj naľavo.
Detská postieľka SRDCE je k dispozícii v dvoch farbách. Môžete si vybrať celú posteľ bielu alebo šedú / bielu. ZADARMO k posteli dostanete pohyblivú bezpečnostnú bariéru dlhú 90 cm. Dá sa ľahko pohybovať po celej dĺžke a pri hre je možné ju úplne stiahnuť.

POZOR! V prípade postele s rozmermi 200×90 doporučame matrac z tvrdej polyuretánovej peny s hrúbkou 10 cm [hustota T25] (v tejto veľkosti nie je možné matrac vymeniť za iný).

Matrac z POLYURETÁNOVEJ PENY – Stredne tvrdý, 10 cm hrubý [hustota T25]. Je vyrobená z najkvalitnejšej peny, ktorá zaisťuje nielen primeranú mäkkosť, ale aj optimálne väčšiu cirkuláciu vzduchu. Je to dôležitý faktor, ktorý zabraňuje nadmernému poteniu vášho dieťaťa. Matrac je obojstranný, horná a spodná strana matraca je klasifikovaná v kategórii H3. Poťah vyrobený z mikrovlákna, 100% polyester. Má všitý zips, ktorý umožňuje jednoduché vybratie z matraca a pranie na 40 stupňov C. Matrac je antialergický a protiplesňový, má certifikát Oko-Tex standard 100.

K posteli si môžete zvoliť zásuvku (úložný priestor) alebo prístelku (extra lôžko).Obe možnosti súčastne nie sú možné.

V prípade prístelky nie sú na prednom paneli srdcia.

Ak máte nejaké otázky týkajúce sa objednávky, odporúčame vám, aby ste nás kontaktovali. Snažíme sa čo najviac naplniť očakávania našich klientov v záujme úspešnej a uspokojujúcej spolupráce.

Poznámka: .

– štruktúra dreva je jedinečná preto sa môže líšiť od zobrazeného typu,

– farebné odtiene masívu alebo MDF dosky sa môžu líšiť od skutočnosti v závislosti od Vášho typu monitora

Špecifikácie

Hmotnosť 55 kg
Rozmer

200×90 cm

Recenzie

0 hodnotení
0
0
0
0
0

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Detská posteľ SRDCE 200×90 cm – PW”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *